BURSA / MUDANYA - Mudanya Güzelyalı İmam Hatip Ortaokulu

Nis

Okulumuz koordinatörlüğünde,  Okulumuz ve Niyaz Mısri İmam Hatip Ortaokulu işbirliği ile okulumuzda Tübtak 4006 Bilim şenliği düzenlendi.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

DEDE KORKUT HİKAYE YAZMA YARIŞMASI

Dilimizin Zenginlikleri Projesi eylem plani kapsamında; okulumuzda yapılacak söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanıması, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle  buluşması, buna bağlı olarak da dili iyi kullanması ve düşünce dünyasını geliştirmelerini amaçlayan hikaye yazma yarışması düzenlenecektir.

Şartnameye ulaşmak için lütfen lbağlantı linkine tıklayınız.

icerikler/dilimizin-zenginlikleri-projesi_14667775.html

Kas

Kurtuluş Savaşı’nın Başkomutanı ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 85. yıl dönümünde rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz.