BURSA / MUDANYA - Mudanya Güzelyalı İmam Hatip Ortaokulu

Mudanya Güzelyalı İmam Hatip Ortaokulu

GÜZELYALI EĞİTİM MAH. İSTİKLAL CAD. NO 11 İÇ KAPI NO 1 MUDANYA / BURSA
Vizyon
Geçmişten gelen değerlerle günümüz arasında köprü kurup, çağdaş bilimin yol göstericiliğinde, yeni bilgi ve deneyimlerle kendisini değiştirebilecek gücü kazanmış, kendine güvenen, entelektüel beğeni ve zevkleri gelişmiş,mutlu,dinamik ve farkındalığı olan bireyler yetiştirmek.
Misyon
Öğrencilerimizi dünya vatandaşlığına hazırlarken; öğrenme sevgisi güçlü, edindiği bilgileri pek çok alanda uygulayabilen, çevreye saygılı,farklılıklara saygı ve hoşgörüyle bakabilen, özgüveni yüksek, milli ve manevi mirasına sahip çıkabilen bireyler yetiştirmeyi hedefliyoruz.
Mudanya ve Güzelyalı´dan sürekli servis bulunmaktadır
Servis Bilgisi
Taşıma merkezli bir okul olduğu için köylerden gelen öğrencilere ücretsiz servis bulunmaktadır
Yerleşim Yeri
Güzelyalı Burgaz Mahallesi Altınkum mevkiindedir. Güzelyalı merkeze 2km uzaklıktadır.
Bursa´ya 40km, Mudanya´ya 2km uzaklıktadır.